GLOBAL BAR TALKS 25–28/8 – Imorgon smäller det!


järnvägsparken

Varmt välkomna till Global Bar Talks, vårt första fysiska event sedan pandemin, som den här gången tar plats i Järnvägsparken, en bortglömd och idag urban park mellan Tegelbacken och Centralstationen. Tillsammans med våra medarrangörer Glad Stad bjuder vi in er för samtal, mingel, musik, mat och dryck.
Samtalen äger rum även om det blir regn. Vi har varma filtar, te och kaffe!

– Järnvägsparken är en magisk plats mitt i stan men som glömdes bort för så många år sedan och som vi vill väcka liv i igen. Vasagatan 1 är adressen och där har vi skapat Matholmen som vi hoppas ska bli Stockholms mest spännande plats för mat, kultur och möten. Och i år 2021 så har vi smygstartat tillsammans med Global Bar Magazine, säger Fredrik Lindstål som är en av grundarna till Global stad.

Samtalen äger rum mellan kl 17.30–19.30 på vardagar och 14.00–16.00 på lördag 28/8. Under dessa fyra dagar kommer det finnas food trucks med mättande mat, bar med törstsläckande folköl och en scen med rullande livesamtal och global musik mellan pauserna. Global Bar Talks är ett event som kommer vara gratis och öppet för alla – attenda eventet på Facebook här för mer info och det exakta körschemat!

Det finns inget dåligt väder – bara dåliga kläder! Men oroa er inte, vi har också ordnat bra väderlösningar och regnskydd på plats. Scenen och sittplatserna kommer vara placerade under en av Järnvägsparkens stora broar och blir ett tak över våra huvuden. I händelse av extra mycket regn och rusk finns även partytält på plats för extra regnskydd.

Under helgen kommer även Glad Stad anordna en större matfestival som pågår samtidigt som oss under namnet Matholmen. På lördag kommer det alltså finnas flertalet mataktörer på plats mellan kl 12.00–17.00. Matutbudet här kommer att sträcka sig från öst till väst och innehålla allt ifrån Indian street food, till asiatiska Bao buns och mexikanska quesadillas.

Bao buns från Matholmen i Järnvägsparken.

Ja, Järnvägsparken var faktiskt en gång i tiden en väldigt vacker park:

Järnvägsparken, Stockholm, 1899.

Eventet sker utomhus med säkert avstånd för att minimera risk för ytterligare spridning av covid-19.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.