Annonsera


Med 30 000 unika besökare per månad och daglig publicering av artiklar är Global Bar Magazine Sveriges ledande tidning gällande fördjupande analyser och artiklar om globala frågor och bistånd. Vårt mål är att granska, skildra och beskriva det som händer i världen, med fokus på nyheter inom global utveckling, utifrån perspektiv som sällan lyfts fram i andra medier. Vi ordnar också regelbundet samtal och diskussioner kring global utveckling. 

Du som annonserar hos oss når dem som arbetar med globala frågor i organisationer och på myndigheter eller har ett stort intresse för globala frågor. Genom att annonsera i Global Bar Magazine når du/ni inte bara ut till rätt målgrupp. Ni bidrar också till att stödja oberoende journalistik kring bistånd och globala frågor.

Räckvidd

  • 30 000 unika besökare per månad, varav 25 000 i Sverige och övriga i USA och Europa.
  • I snitt 1 000 unika besökare per dag med toppar på 2–3 000 besökare per dag när vårt nyhetsbrev skickas ut.
  • Nyhetsbrev med närmare 10 000 prenumeranter som kommer ut måndagar och torsdagar med de senaste nyheterna.

Native – annonser i redaktionellt format

Genom det som brukar kallas för native-annonsering kan ni berätta om er verksamhet i ett redaktionellt format där vi även kan hjälpa med till med form, bild och innehåll.

  • Färdig native-annons från er som publiceras i vårt nyhetsflöde och i nyhetsbrevet, med en tydlig form för annonsering. Pris: 5000 kr + moms.
  • Native-annons inklusive intervju och skrivtid samt publicering i vårt nyhetsflöde och i nyhetsbrevet, med en tydlig form för annonsering. Pris: 10 000 kr + moms.

Nå ut med rapporter och studier

Många organisationer lägger stora resurser på att producera rapporter och studier som därefter ofta inte når ut. Nu har vi startat tjänsten Rapporter med syftet att sprida fler rapporter om bistånd och globala frågor till en större målgrupp. Genom att publicera era rapporter i Global Bar Magazine kan ni nå ut till 30 000 regelbundna läsare i månaden och till närmare 10 000 läsare av vårt nyhetsbrev.

Detta ingår vid lansering av rapport:

  • Upp till 30 dagars publicering på Global Bar Magazines startsida med länk till er rapport.
  • Upp till fyra införanden i vårt nyhetsbrev som når närmare 10 000 personer.
  • Ett års publicering på Global Bar Magazine under rubriken Rapporter med beskrivande text och länk till hela rapporten.

Pris: 5000 kronor + moms

Beställ din annons genom att maila annonsera@globalbar.se Bifoga en länk till rapporten så tar vi fram ett förslag på annons.

Platsannonser

Global Work är en sida på Global Bar Magazine där vi följer allt som händer på arbetsmarknaden inom området global utveckling. Här skriver vi exempelvis om folk i branschen som bytt jobb, vinner pris eller får ett nytt spännande styrelseuppdrag. Vi erbjuder platsannonsering för att samtidigt exponera utlysta tjänster inom branschen. Din platsannons ligger väl synlig på vår startsida med länk till er egen annons samt finns med i vårt nyhetsbrev.

Detta ingår i din platsannonsering:

  • Upp till 30 dagars publicering på Global Bar Magazines startsida med länk till er egen annons.
  • Upp till åtta införanden i vårt nyhetsbrev som når närmare 10 000 personer och kommer ut två gånger i veckan.

Pris: 5000 kronor + moms

Beställ din platsannons genom att maila annonsera@globalbar.se. Bifoga en länk till annonsen eller skicka över annonsmaterialet i from av text, bild och logga så publicerar vi inom ett dygn.

Övrig annonsering

Det finns möjlighet för annonser i större format med tydlig placering på startsidan. Maila annonsera@globalbar.se för pris och placering.

Produktion av annat material

Vi kan också hjälpa er att producera filmer, poddar och annat material. Detta är helt åtskilt från tidningens övriga redaktionella arbete.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.