Global Podd 2/20: Vi ger inte upp – musik och engagemang mot epidemin


Coronaepidemin växer. Hur är det att sitta fast i Lima? Varför pekas somalier ut som grupp? Vad händer i Libanon, Brasilien och i Indien? Och så utmanar Bobi Wine Ugandas auktoritäre ledare i en gren få politiker kan tävla i.

Lyssna på Global Podd 2/20!

Medverkande:

  • Lena Schildt, tidigare Sida-medarbetare.
  • Bilan Osman, föreläsare och skribent
  • Chawkat Hwalla, jurist och engagerad i proteströrelsen i Libanon.
  • Petter Bolme, medarbetare på Global Reporting som under många år bott i Afrika.
  • Henrik Brandao Jönsson, journalist och DN:s medarbetare i Latinamerika.
  • Parul Sharma, människorättsjurist och hållbarhetsexpert.
  • Hunden Ricki.

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.