Nu kan du rösta på biståndsdebattens mäktigaste


Vem tycker du varit biståndsdebattens mäktigaste under det gångna coronaåret (mars 2020-mars 2021)? Hur har samtalet om biståndet och de globala utvecklingsfrågorna sett ut? Vem har bäst påverkat agendan och vilka frågor har dominerat samtalet?

Röstningen är nu avslutad – snart kommer resultatet så håll utkik!

Nomineringsprocessen är avslutad och nu är det dags att rösta på vem du tycker är Biståndsdebattens mäktigaste.

Reglerna är följande: Du får bara lämna en röst. Du får bara rösta en gång.

Rösterna kommer sedan att vägas samman med vad respektive person skrivit och gjort under året, liksom med juryns bedömning (vardera värda en tredjedel). Läs mer om hur det fungerar här.

Rösta senast den 6/5 23.59.

Lyssna på Global Podd: Hur skapar vi global rättvisa idag?

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.