Global Podd 22/2020. Libanon – mod, Ilska, engagemang.


Beirut, dagen efter.

Till ljudet av krossats glas som sopas ihop når ilskan mot de korrupta makthavarna i Beirut snart kokpunkten. I Zimbabwe ökar protesterna mot regimen när tusentals delar #zimbabweanLivesMatter och i Belarus utmanas Lukasjenkos 26-åriga maktinnehav.

Om kampen för mänsklig värdighet i Zimbabwe, Libanon och Belarus handlar det 22a avsnittet av Global Podd.

Medverkande:

  • Cyrene Bader, författare, aktivist, skådespelare i Beirut.
  • En Zimbabwier som av säkerhetsskäl behöver vara anonym.
  • Martin Uggla, ordförande för Östgruppen. 

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.