Global Podd 4/20. Putin, propagandan och polarna


I Belarus pågår fortfarande hockey-matcherna, i Ryssland försöker Putin stärka greppen än mer genom att visa sin givmildhet och runt om i världen hårdnar propagandakriget. Vi ägnar hela detta avsnitt av Global Podd åt Ryssland och öst. Dessutom: Joakim Medin, författare till boken Orbánistan om utvecklingen i Ungern.

Medverkande:

  • Alona Melnyk, redaktör på Global Reporting, ursprungligen från Ukraina.
  • Veronika Menjoun, programhandläggare på Medieinstitutet Fojo.
  • Maria Georgieva, SvDs medarbetare i Moskva.
  • Patrik Oksanen, tidigare ledarskribent, Senior Fellow på tankesmedjan Fri Värld. Aktuell med en rapport om coronahjälp.
  • Joakim Medin, Frilansjournalist och författare.

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

Utvecklingen går fort och sedan vi gjorde samtalet med Joakim Medin så har faktiskt fler inom EU reagerat på utvecklingen i Ungern.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.