Global Podd 3/20. Vad händer med biståndet?


Vad tänker man i Mogadishu om coronapandemin? Vad händer på Kuba, varför gillar folk i Idaho Trumps coronapolitik – och vad händer med biståndet om allt färre vill ge?  Dessutom: Ulrika Modéer, assisterande generalsekreterare på UNDP om hur FN-systemet möter pandemin.

Medverkande:

  • AnnaHanna Malmberg, student som pluggade på Kuba
  • Abdi Addow, svensk-somalier som flyttat tillbaka till Mogadishu
  • Helena Thorfinn, författare bosatt i Washington
  • Ulrika Modéer, assisterande generalsekreterare på UNDP
  • Charlotte Rydh, generalsekreterare på Giva Sverige

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

Du kan även höra Global Podd på Spotify

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.