Per Lindgärde ny ambassadör i Zimbabwe


Per Lindgärde är i dag ambassadör i Mogadishu. Han har tidigare varit ambassadör i Kampala och Abuja och tjänstgjort vid ambassaderna i Nairobi och Addis Abeba samt vid Sveriges representation i Genève. Han har även arbetat som särskild rådgivare för Afrikas Horn på Utrikesdepartementet samt tjänstgjort som FN:s generalsekreterares biträdande sändebud för Somalia.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.