Joachim Waern ny ambassadör i Somalia


Joachim Waern har varit chef för sektionskansliet i Juba. Han har tidigare tjänstgjort som ministerråd vid ambassaden i Belgrad. Han har även arbetat vid olika enheter på Utrikesdepartementet och på Kulturdepartementet.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.