Anna Hägg-Sjöquist ny ordförande för Röda Korset


Anna Hägg-Sjöquist kommer närmast från posten som generalsekreterare för Svenska FN-förbundet. Anna har varit direktör på Plan Sverige och har femton års erfarenhet från olika positioner inom Röda Korset.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.