Global Podd 46. Är Israel en apartheidstat?


Demonstration i USA. Foto: Shutterstock.

Är Israel en apartheidstat som den israeliska organisationen B’Tselem hävdar i en ny rapport? Och hur tänker Sida när de skickar pengar via staten i Tanzania: Är det rätt att hjälpa fattiga, även om man samtidigt stärker en diktatur?

Dessutom – internetmakt, Walid Raads magiska konst, Belarus och Uganda – allt i avsnitt 46 av Global Podd.

Du hör:

  • Amit Gilutz, talesperson för organisationen B’Tselem i Israel.
  • Ulf Källstig, chef för Sidas Afrikavdelning.

Programledare. Ylva Bergman och David Isaksson.

Hör Bobi Wines Bullet or Ballot, en av våra favoriter.

Hör den palestina jazzmusikern Faraj Suleiman.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.