Global Podd 41. Parisavtalet – har vi bränt våra sista chanser?


Foto: Shutterstock.

Det har gått ganska precis fem år sedan Parisavtalet undertecknades. Vad har hänt sedan dess – vad krävs för att vi ska  kunna uppnå målen – och hur för vi för att inte deppa ihop totalt?

I avsnitt 41 av Global Podd resonera vi kring hur världen ut idag och vad som krävs av oss för att åren fram till 2030 ska bli mer än bara prat.

Medverkande:

  • Hedda Ljunggren, student, som nyligen skrev en uppmärksammad – och arg – debattartikel i Aftonbladet.
  • Roberto Rufo, projektledare för Consupedia, en plattform för att granska var maten kommer ifrån.
  • Ulrika Modéer, tidigare statssekreterare på UD, idag biträdande chef på UNDP.

Programledare: Ylva Bergman och David Isaksson.

Eller lyssna på Podcaster

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.