Margot Wallström ny ordförande för Olof Palmes Internationella Center


Margot Wallström har valts till ny ordförande för Olof Palmes Internationella Center och efterträder Marita Ulvskog, som varit ordförande sedan 2018. Margot Wallström har tidigare bland annat varit Sveriges utrikesminister.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.