Sjörapporten: Syd 3-7. I natt vridande mot ökad korruption


Sjövädret på SMHI har sålts ut till närmsta lägstbjudande kompis. Ulla-Bella Lupin är jätteglad. Andra jublar lite mindre:
– Vi kan inte se att det rör sig om annat än korruption, säger Eleonor Marmefelt, vd för konkurrenten Noor Care AB när hon intervjuas av DN.

Global Satir (ibland även lokal) med Jonas Tapper.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.