Global Podd #34. USA-valet: Hur går snacket i Kenya, Indien och Argentina?


Illustration: Shutterstock

President-valet i USA nagelfars och analyseras av experter och tyckare i Sverige och resten av västvärlden. Men vad tycker människor i Afrika, Asien och Latinamerika? Är de lika besatta av amerikansk inrikespolitik som vi svenskar? Och vilka konsekvenser ser det att valet kan få för deras länder och regioner?

Blir det Trump eller Biden? Spelar det någon roll för Indiens befolkning? Och hur påverkas Kinas inflytande i världen av utgången i det amerikanska valet?

Avsnitt 34 av Global Podd ger dig en ny inblick i hur människor utanför den västerländska makteliten tänker kring presidentvalet i USA.

Du hör:

  • Lenin Raghuvanshi, dalitaktivist i staden Varanasi i Indien.
  • Abigail Arunga, journalist och bloggare i Nairobi, Kenya.
  • Eduardo Berezán, svensk-argentinsk journalist i Buenos Aires, Argentina.

Programledare: Ylva Bergman och David Isaksson.

Lite corona-tango!
Sauti Sol – en av Abigail Arungas favoriter

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.