Global Podd 16/2020. Kampen för det fria ordet


Foto: Shutterstock.

En lokalradioreporter som misstror makthavarna i Zambia, en utrikeskorrespondent som formar vår bild av Brasilien, en politiker som vill stoppa Kinas planer på att köpa upp medieföretag i väst.

Vi pratar lokaljournalistik, granskning, makt och att våga stå upp för de allra fattigaste.  Det är dags för årets sextonde avsnitt av Global Podd. 

Du möter:

Karrus Hang’andu, journalist vid den zambiska lokalradiostationen Radio Chikuni.

Henrik Brandao Jönsson, DNs korrespondenten i Latinamerika.

Kerstin Lundgren, riksdagsledamot (c) och en av riksdagens vice talmän.

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman.

 

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.