Global Podd 15/2020. Global baksmälla?


Blev det för mycket alkohol i helgen? Saknar du naturen – och hur är det med bekämpningsmedlen i den där thaimaten du köper när du inte orkar laga själv?

Kanske är det inte bara svenska midsommarfirare, utan hela världen som drabbats av en baksmälla – den globala överkonsumtionens baksmälla blir allt mer påtaglig under pandemin. Men det finns också utrymme för eftertanke – och för att ta egna initiativ.  

Dessutom: Ett systematiskt syndande i hållbarhetens tecken med Mattias Goldmann.

Medverkande:

  • Lisen Sundgren, natur och skogsterapiguide som bloggar på Life by Lisen.
  • Deeppa Ravindran, kampanjledare på organisationen PANAP som arbetar för en värld fri från bekämpningsmedel.
  • Pierre Andersson, policyrådgivare alkohol och utveckling IOGT-NTO. 
  • Mattias Goldmann, hållbarhetschef på Sweco, aktuell med boken Klimatsynda! 

Programledare: David Isaksson och Ylva Bergman. 

Du kan också höra oss på Spotify!

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.