Nya ledamöter i Svenska PEN:s styrelse


Nya ledamöter i Svenska PEN:s styrelse. Foto: Svenska PEN
Anna Grinzweig Jacobsson, Hana Al-Khamri och Carl Ehrenkrona. Foto: Svenska PEN

Under Svenska PEN:s årsmöte den 6 maj återvaldes Kerstin Almegård till ordförande och tre nya ledamöter valdes in i styrelsen: Anna Grinzweig Jacobsson, Hana Al-Khamri och Carl Ehrenkrona. Anna Grinzweig Jacobsson är författare, fysiker och ordförande i Judiska Salongen i Göteborg. Hana Al-Khamri, frilansskribent, författare, föreläsare och utsedd till en av årets kvinnor av Expressen (2023). Carl Ehrenkrona har varit aktiv inom bok- och tidskriftproduktion i olika former sedan 1996.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.