Ylva Jonsson Strömberg Läkare Utan Gränsers nya generalsekreterare


Ylva Jonsson Strömberg är Läkare Utan Gränsers nya generalsekreterare i Sverige. Mellan 1998 och 2002 arbetade hon för Läkare Utan Gränser som sjuksköterska, medicinsk koordinator och projektkoordinator i dåvarande södra Sudan, Etiopien, Kenya, Sierra Leone och Pakistan.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.