Tre nya ledamöter i Giva Sveriges styrelse


Giva Sverige, nya ledamöter 2024, Ida Bah, Andreas Drufva, och Henrik Szabo. Foto: Giva Sverige
Giva Sverige, nya ledamöter 2024, Ida Bah, Andreas Drufva, och Henrik Szabo. Foto: Giva Sverige

De tre är Ida Bah, insamlingschef, Läkare utan Gränser, Andreas Drufva, marknadschef, Naturskyddsföreningen och Henrik Szabo, generalsekreterare, Stiftelsen Läxhjälpen. Ida Bah har haft chefsroller på UNICEF och Läkare utan gränser. Andreas Drufva har varit aktiv i organisationer som Friends, Amnesty och Rättviseförmedlingen i många år. Henrik Szabo har arbetat inom ideell sektor i tio år och var tidigare chef i privat sektor.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.