Civilsamhälle: Datum för intresseanmälan fortsatt fördröjd


Enligt planen skulle Sida den 3 maj ha öppnat intresseanmälan om att bli strategisk partnerorganisation (SPO). Den 7 maj 13.00 var informationen ännu inte tillgänglig. Orsaken är enligt uppgift att vissa juridiska frågor ännu inte är lösta.

Uppdatering: Utlysningen är nu släppt

Enligt planen skulle utlysningen för att lämna in intresseanmälan för att bli strategisk partnerorganisation (SPO) till Sida ha öppnat den 3 maj 2024 med information tillgänglig på Sidas hemsida. Organisationerna skulle därefter ha haft fram till den 23 maj på sig att lämna in intresseanmälan. Nu fördröjs sista anmälningsdag till åtminstone den 27 maj, och förlängs därefter med en dag för varje dag som förseningen kan tänkas fortsätta.

Orsaken till förseningen är juridisk och beror sannolikt på regler och lagar för offentlig upphandling.

Redaktionen

Läs också

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.