Nicola Clase ny FN-ambassadör


Fotograf: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Nicola Clase kommer närmast från en tjänst som ambassadör i Helsingfors. Hon har varit ambassadör i London och tjänstgjort vid ambassaderna i Köpenhamn och London. Hon har även varit ambassadör för migrations- och flyktingsamordningsfrågor på UD, statssekreterare för utrikes- och EU-frågor, samt utrikespolitisk rådgivare åt Moderaterna.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.