Charlotte Sammelin ny ambassadör i Serbien


Charlotte Sammelin. Foto: Regeringskansliet.

Charlotte Sammelin är i dag chef för Enheten för internationell handelspolitik och EU:s inre marknad på Utrikesdepartementet (UD). Hon har varit ambassadör i Aten och tidigare tjänstgjort vid den svenska EU-representationen i Bryssel och vid ambassaden i Madrid. Hon har även arbetat för EU-kommissionen och Europeiska rådet i Bryssel samt vid OECD:s sekretariat i Paris.

Charlotte Sammelin tillträder sin nya befattning till hösten.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.