Lina Kellgren kommunikationsstrateg på Nema Problema


Lina Kellgren har tolv års erfarenhet inom kommunikation i flertalet branscher (bland annat musik och utbildning). Hon kommer närmast från Berghs School of Communication där hon varit marknadschef och suttit i bolagets ledningsgrupp.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.