Anna Sundström slutar som chef för Palmecentret


Anna Sundström. Foto: Palmecentret.

Anna Sundström slutar som generalsekreterare för Olof Palmes Internationella Center. Det skriver organisationen på sin hemsida. Anna Sundström har lett Palmecentret sedan 2017. 

– Att vara generalsekreterare för Palmecentret är det finaste och viktigaste uppdrag jag kan tänka mig. Det har varit fantastiska år. Men också utmanande. Nu är det läge för en ny person att kliva in med nya idéer och rusta organisationen med förnyad kraft, säger Anna Sundström i en kommentar på den egna hemsidan.

Anna Sundström har varit en av de mest profilerade personerna inom det svenska biståndet och har varje år hamnat högt på listan över Biståndsdebattens mäktigaste.

Anna Sundström slutar i juni 2024. Därefter börjar hon arbeta på Jämställdhetsmyndigheten med ansvar för att utveckla myndighetens internationella arbete.

Processen att rekrytera en ny generalsekreterare har nu påbörjats och leds av styrelsens ordförande Margot Wallström.

Redaktionen

Läs också

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.