Kerstin Lindberg Karlström nytt biståndsråd för DRK


Kerstin Lindberg Karlström är ny chef för utvecklingssamarbetet med Demokratiska republiken Kongo. Kerstin Lindberg Karlström var tidigare humanitär rådgivare på Sveriges ambassad i samma land. Hon har även arbetat för UNHCR och Unicef.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.