Nummer 10 av Development Sweden ute


Development Sweden

Det tionde numret av Global Bar Magazines engelskspråkiga nyhetsbrev Development Sweden har nu nått prenumeranterna. 

I nyhetsbrevet lyfts fram att Jakob Granit, för närvarande generaldirektör för Havs- och vattenmyndigheten, har utsetts till ny generaldirektör för Sida. Samt att den tidigare biståndsministern Gunilla Carlsson blir ny styrelseordförande.

Development Sweden är Global Bar Magazines engelskspråkiga nyhetsbrev som startade tidigare i år. Nyhetsbrevet är anpassat för en internationell målgrupp och ger en god överblick över beslut, insatser och policyfrågor när det gäller Sveriges bistånd och Sveriges roll i världen. 

Development Sweden ges ut var 14:e dag och målgruppen är personer som arbetar professionellt med utvecklingsfrågor. Priset är 200 Euro per år eller 20 Euro per månad. I redaktionen för Development Sweden ingår, förutom medarbetare på Global Bar Magazine, även Monika Gutestam Hustus som under många år arbetat för bland annat Rädda Barnen-rörelsen i Washington och som har stor kunskap om hur internationella organisationer fungerar.

Klicka här för att läsa mer

Redaktionen

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.