Louise Bergholm ny generalkonsul i Hongkong


Louise Bergholm arbetar idag som främjare på UD:s Afrikaenhet. Hon har tidigare bland annat varit Stockholmsbaserat sändebud till Bulgarien, varit rektor för diplomatprogrammet och arbetat som gruppchef på enheten för internationell handelspolitik och EU:s inre marknad. Hon har också tjänstgjort vid ambassaderna i Jakarta och i Washington DC.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.