Sofia Käll ny programansvarig på Swedwatch


Sofia Käll kommer bland annat att koordinera Swedwatchs arbete med offentlig upphandling. Hon har tidigare arbetat med forskning kring hållbarhetsfrågor med fokus på fiskeindustrin. Sofia har en doktorsexamen i Sustainability Science från Stockholm Resilience Center och Kungliga Vetenskapsakademien, samt en bakgrund inom humanekologi och miljövetenskap.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.