Biståndsdebattens mäktigaste: Sista chansen att rösta!


Måndag 8 maj 23.59 stänger omröstningen för biståndsdebattens mäktigaste. Har du inte röstat? Ta chansen innan det är för sent!

Den 20 april presenterade vi alla kandidater för Biståndsdebattens mäktigaste. Totalt är 22 personer nominerade. Seden dess har röstandet varit i gång för fullt. Intresset är stort och fram till dags datum har närmare 2 000 personer röstat. Men snart är det slut, för på måndag den 8 maj 23.59 stänger omröstningen.

Här kan du läsa om samtliga nominerade:

Här kan du gå direkt till omröstningen

Så här fungerar det

Rösterna vägs samman med vad personen åstadkommit under året, samt med juryns bedömning. Vart och ett av dessa tre områden värderas till en tredjedel av den totala poängen. Skulle det bli jämnt har juryn utslagsröst. 

Jury

Juryn för Biståndsdebattens mäktigaste 2023 består av: Jesper Bengtsson chefredaktör Dagens Arena (tidigare chefredaktör för OmVärlden), Anki Wood projektledare på Fojo, (tidigare chefredaktör för OmVärlden), Viveka Risberg, hållbarhetsexpert på Axfoundation, Qaisar Mahmood, författare och mångfaldsdebattör, samt David Isaksson, chefredaktör Global Bar Magazine.

Redaktionen

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.