Malena Mård ny ambassadör i Turkiet


Foto: Regeringskansliet/Kristian Pohl

Malena Mård är i dag ambassadör i Moskva. Hon har tidigare bland annat varit inspektör, chef för UD:s enhet för Östeuropa och Centralasien samt tjänstgjort vid representationen i Bryssel och generalkonsulatet i Sankt Petersburg. Malena Mård tillträder sin nya befattning i augusti 2023.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.