Hanna Söderman ny ekonomichef på WaterAid


Hanna Söderman har en bred bakgrund från flera olika sektorer, däribland landsting, bokförlag och ideell sektor. Inom civilsamhället har hon bland annat arbetat som controller på Rädda Barnen och nu senast som ekonomichef på Diabetesförbundet och Diabetesfondens forskningsfond.

Uppläsning av artikel

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.