Andreas Malmberg ny Global Financial Controller på Läkarmissionen


Läkarmissionen har rekryterat Andreas Malmberg som Global Financial Controller för globala verksamheten som bedrivs i 30 länder. Andreas kommer driva det centrala arbetet med att säkerställa hög grad av utvecklingseffektivitet samt samordna Läkarmissionens regions- och landskontors kapacitetsutveckling, finansiella styrning, intern kontroll och anti-korruption.

Andreas har en gedigen bakgrund i finansiell styrning i internationella sammanhang. Senast som Chief Financial Officer (CFO) på Sahlgrenska International Care där han ansvarade för universitetssjukhusets ekonomiredovisning, avtalsefterlevnad och revision för internationella samarbeten samt Västra Götalandsregionens internationella materialbistånd. Andreas har även erfarenhet från den multilaterala arenan, genom kortare placering vid UNICEF:s kontor i New York. Vidare har Andreas en tvärvetenskaplig bakgrund med kandidatexamen i offentlig förvaltning och globala studier på mastersnivå.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.