Andreas Malmberg ny Global Financial Controller på Läkarmissionen


Läkarmissionen har rekryterat Andreas Malmberg som Global Financial Controller för globala verksamheten som bedrivs i 30 länder. Andreas kommer driva det centrala arbetet med att säkerställa hög grad av utvecklingseffektivitet samt samordna Läkarmissionens regions- och landskontors kapacitetsutveckling, finansiella styrning, intern kontroll och anti-korruption.

Andreas har en gedigen bakgrund i finansiell styrning i internationella sammanhang. Senast som Chief Financial Officer (CFO) på Sahlgrenska International Care där han ansvarade för universitetssjukhusets ekonomiredovisning, avtalsefterlevnad och revision för internationella samarbeten samt Västra Götalandsregionens internationella materialbistånd. Andreas har även erfarenhet från den multilaterala arenan, genom kortare placering vid UNICEF:s kontor i New York. Vidare har Andreas en tvärvetenskaplig bakgrund med kandidatexamen i offentlig förvaltning och globala studier på mastersnivå.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.