Lennart Killander Larsson ny ambassadör i Angola


Regeringen har utsett Lennart Killander Larsson till ambassadör i Luanda, med stationering i Stockholm. Lennart Killander Larsson tjänstgör idag på UD:s enhet för främjande och hållbart företagande. Dessförinnan var han ambassadör i Luanda med stationering i landet. Han har tidigare varit tillförordnad pressombudsman/chef för UD:s presstjänst samt tjänstgjort bland annat vid ambassaderna i Brasilia och Washington. Innan han anställdes på UD var han verksam som journalist med inriktning på utvecklings- och näringslivsfrågor. Lennart Killander Larsson tillträder som Stockholmsbaserat sändebud i Luanda den 1 december i år.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.