Global Podd 108. Varför är du så tyst, Carin Jämtin?


Carin Jämtin. Foto: Sida.

Hur mycket av biståndet kan Sida själva styra? Har Riksrevisionen rätt i sin kritik av Sida och hur fast är myndigheten i New Public Management? Och varför syns Carin Jämtin så lite själv – är det en uttänkt strategi?

David Isaksson intervjuar Sidas generaldirektör Carin Jämtin om biståndets roll för att lösa de kriser som världen just nu befinner sig i.

I avsnitt 108 av Global Podd berättar Carin Jämtin vad som nu händer med nedräkningarna, varför hon efter tio år av annat ville bli Sida-chef och vilken roll hon ser för biståndet i den kaotiska värld där vi nu befinner oss. Tror hon fortfarande på Agenda 2030?

Lyssna på Podcaster här

Klicka här för att prenumerera

Läs också

Uppläsning av artikel

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.