Oscar Stenström ny statssekreterare hos statsminister Magdalena Andersson


Oscar Stenström har utsetts till ny statssekreterare hos statsminister Magdalena Andersson. Oscar Stenström kommer att ansvara för utrikes frågor och säkerhetspolitiska rådet. Oscar Stenström har varit Sveriges ambassadör i Chile. Dessförinnan var han statssekreterare på Näringsdepartementet respektive Utrikesdepartementet.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.