Per Olsson Fridh ny generaldirektör för Folke Bernadotteakademin


Regeringen har i dag utsett Per Olsson Fridh till ny generaldirektör och chef för Folke Bernadotteakademin (FBA). Per Olsson Fridh förordnas från 19 april och sex år framåt.

– Jag är mycket glad att Per Olsson Fridh har tackat ja till uppdraget att bli ny generaldirektör för Folke Bernadotteakademin. Han tar med sig en omfattande, mångfacetterad erfarenhet från arbete med fred, säkerhet och utveckling i många olika sammanhang både inom politiken och inom civilsamhället. Med sina gedigna kunskaper och ledaregenskaper kommer Per Olsson Fridh att fortsatt utveckla FBA och verksamheten för fred, säkerhet och utveckling i en tid full av utmaningar, säger biståndsminister Matilda Ernkrans.

Läs mer på fba.se

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.