Per Olsson Fridh ny generaldirektör för Folke Bernadotteakademin


Regeringen har i dag utsett Per Olsson Fridh till ny generaldirektör och chef för Folke Bernadotteakademin (FBA). Per Olsson Fridh förordnas från 19 april och sex år framåt.

– Jag är mycket glad att Per Olsson Fridh har tackat ja till uppdraget att bli ny generaldirektör för Folke Bernadotteakademin. Han tar med sig en omfattande, mångfacetterad erfarenhet från arbete med fred, säkerhet och utveckling i många olika sammanhang både inom politiken och inom civilsamhället. Med sina gedigna kunskaper och ledaregenskaper kommer Per Olsson Fridh att fortsatt utveckla FBA och verksamheten för fred, säkerhet och utveckling i en tid full av utmaningar, säger biståndsminister Matilda Ernkrans.

Läs mer på fba.se

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.