Nu startar Global Bar-samtalen på nytt! 


Restriktionerna har släppt och Global Bar är tillbaka som samtalsarena. Det firar vi genom att inleda en serie Global Bar-samtal för dig som väljer att bli medlem.

Nu när pandemin är på väg att släppa tar vi nästa steg i utvecklingen av Global Bar. Vi startar upp Global Bar-samtalen igen. Vi startar också upp ett system för medlemskap/prenumeration. Genom att bli medlem får du möjlighet att komma på de barsamtal och events som vi planerar, du får också läsa artiklar som inte är tillgängliga för alla.

Under de snart två år som gått sedan vi startade Global Bar Magazine har pandemin hållit oss i sitt grepp. Nu ser det ut som om vi äntligen ska kunna träffas på nytt, ha samtal där vi möts också i verkligheten- lyssna, diskutera och förstås – mingla!

Det känns otroligt roligt att återigen få träffa alla i verkligheten, men satsningen på live-samtal kräver också ekonomiska resurser. Hittills har vi huvudsakligen drivit Global Bar med hjälp av ideella krafter. Det kommer vi i hög grad att fortsätta med, men vi hoppas också på ditt stöd – och på att du vill fortsätta resan tillsammans med oss genom att prenumerera. Du är också varmt välkommen att annonsera hos oss.

Som medlem/prenumerant får du tillgång till våra seminarier och events, du får möjlighet att lyssna, diskutera och mingla. Du kommer också att kunna läsa vissa fördjupade och utvalda artiklar som enbart kommer att finnas tillgängliga för prenumeranter.

Redan nu har vi tre tillfällen planerade: 24/2 om Sydsudan, 2/3 Om Kina och vad som händer i Tibet och 15/3 om det chilenska popundret. Mer information kommer.

Hoppas du vill följa oss på den fortsatta resan!

Klicka på länken här för att bli medlem/prenumerera

David Isaksson
Chefredaktör

Läs också

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.