Johanna Davén är ny generalsekreterare för IOGT-NTO-rörelsen


Johanna Davén.

Med lång erfarenhet från civilsamhället och internationella sammanhang träder hon in i rollen som generalsekreterare med uppdraget att leda IOGT-NTO-rörelsens internationella verksamhet i Sydostasien, Östafrika, på Balkan och i Sverige. Johanna Davén har läst företagsekonomi vid Stockholms universitet och har en Teol. Kand. från Örebro Teologiska Högskola. Hon har lång erfarenhet att jobba med folkrörelser och inom internationella sammanhang, bland annat Centralafrikanska republiken. Johanna kommer närmast från en tjänst som administrativ chef hos Evangeliska Frikyrkan (EFK). 

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.