Johanna Davén är ny generalsekreterare för IOGT-NTO-rörelsen


Johanna Davén.

Med lång erfarenhet från civilsamhället och internationella sammanhang träder hon in i rollen som generalsekreterare med uppdraget att leda IOGT-NTO-rörelsens internationella verksamhet i Sydostasien, Östafrika, på Balkan och i Sverige. Johanna Davén har läst företagsekonomi vid Stockholms universitet och har en Teol. Kand. från Örebro Teologiska Högskola. Hon har lång erfarenhet att jobba med folkrörelser och inom internationella sammanhang, bland annat Centralafrikanska republiken. Johanna kommer närmast från en tjänst som administrativ chef hos Evangeliska Frikyrkan (EFK). 

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.