Ernkrans, har vi varit naiva i vår tro på Ryssland?


Biståndsminister Matilda Ernkrans. Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet.

Biståndsminister Matilda Ernkrans intervjuas om Ukraina, biståndet till Ryssland och vad hon egentligen gjorde i Rwanda.

Är Sverige förberett för att evakuera personer som kan bli utsatta vid en rysk ockupation? Har vi varit alltför naiva i vår relation till Ryssland de senaste åren? Och vad gjorde biståndsministern egentligen i Rwanda, också det en brutal diktatur. Lyssna på en aktuell intervju med biståndsmininister Matilda Ernkrans. Bara för dig som är medlem/prenumerant.

David Isaksson

Läs också:

Uppläsning av artikel

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.