Elmi Abdiaziz – ny landchef för Läkarmissionen i Somalia


Elmi Abdiaziz.

Elmi Abdiaziz har en bakgrund som diplomat och pedagog med en akademisk examen inom specialpedagogik. Han har tidigare arbetat som rådgivare inom utbildningsdepartementet i Somalia Puntland State och som diplomatiskt sändebud till Sverige. I sin tidigare roll som tillförordnad landchef har Elmi expanderat Läkarmissionens arbete i Somalia och förstärkt arbetet med inkluderande utbildning för barn med såväl fysiska, mentala som intellektuella funktionsvariationer.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.