Elmi Abdiaziz – ny landchef för Läkarmissionen i Somalia


Elmi Abdiaziz.

Elmi Abdiaziz har en bakgrund som diplomat och pedagog med en akademisk examen inom specialpedagogik. Han har tidigare arbetat som rådgivare inom utbildningsdepartementet i Somalia Puntland State och som diplomatiskt sändebud till Sverige. I sin tidigare roll som tillförordnad landchef har Elmi expanderat Läkarmissionens arbete i Somalia och förstärkt arbetet med inkluderande utbildning för barn med såväl fysiska, mentala som intellektuella funktionsvariationer.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.