Global Podd 91. Välkommen till godhetsbranschen!


Vem är egentligen god? Foto: Volkan Olmez/Unsplash.

Hur har civilsamhället förändrats sedan början av 90-talet? Har godhet blivit big business? Hur god behöver man vara för att arbeta i godhetsbranschen – och hur mycket får man tjäna? Lyssna på ett samtal med Sara Damber, aktuell med boken En handelsresande i godhet.

I början av 90-talet startade Sara Damber organisationen Friends. Sedan dess har hon startat, drivit och utvecklat en mängd olika organisationer, både i Sverige och internationellt och arbetat för kommuner, näringsliv och civilsamhället. Nu är hon aktuell med boken En handelsresande i godhet (Ordfront).

Hur ser hon på relationen mellan civilsamhälle och den privata sektorn? Sätter insamlingsorganisationerna krokben för sig själva när de bara vill komma åt vår plånbok? Kan en get vara lösningen på de globala framtidsfrågorna?

Och viktigast av allt – vem har rätt att kalla sig god?

Lyssna på Sara Damber, grundare av Friends och författaren till boken En handelsresande i godhet.

I samtal med David Isaksson.

Lyssna på Podcaster här

Läs också: Vem granskar godhetsbranschen?

Läs ett utdrag ur boken här:

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.