Global Podd 88. Klimatmötet har startat!


Det globala klimatmötet COP 26 pågår för fullt. Men kommer mötet att leda till något? Kommer världens ledare att avsätta pengar för att stödja de länder som drabbats hårdast av klimatförändringarna? Och varför pratar vi så lite om Himalayas glaciärer och vad som händer när de smälter?

Avsnitt 88 av Global Podd handlar om det stora klimatmötet som just nu äger rum i Glasgow.

Du hör:

  • Louise Herrmann, klimatrådgivare på Sida som precis anlänt till Glasgow.
  • Lobsang Yangtso, forskare från Tibet som lever i exil och som vill att fler ska uppmärksamma konsekvenserna av Kinas exploatering av Himalayas resurser.

Programledare: Ylva Bergman och David Isaksson.

Läs också

Uppläsning av artikel

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.