ANDERS MALMSTIGEN BLIR NY INTERNATIONELL CHEF PÅ ERIKSHJÄLPEN


Den 1 september tar Anders Malmstigen över som internationell programchef på Erikshjälpen, efter nuvarande programchefen Peter Toftgård. Efter 18 framgångsrika år på Erikshjälpen ska Peter Toftgård nu arbeta med ledarträning och församlingsutveckling i Västafrika, inom Svensk Pingstmission.

Anders Malmstigen, 59, är en erfaren ledare med stor kunskap och erfarenhet av utvecklingssamarbete, rättighetsfrågor och organisationsutveckling. Under sex år på 1990-talet arbetade han med utvecklingssamarbete i Afghanistan. 1999 började han arbeta på Svenska missionsrådet, SMR, först som handläggare och sedan som ansvarig för utvecklingssamarbetet. 2016-2020 var han SMR:s generalsekreterare. Den senaste tiden har han studerat teologi och mänskliga rättigheter, samt varit rådgivare för Diakonias Mellanösternprogram.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.