ANDERS MALMSTIGEN BLIR NY INTERNATIONELL CHEF PÅ ERIKSHJÄLPEN


Den 1 september tar Anders Malmstigen över som internationell programchef på Erikshjälpen, efter nuvarande programchefen Peter Toftgård. Efter 18 framgångsrika år på Erikshjälpen ska Peter Toftgård nu arbeta med ledarträning och församlingsutveckling i Västafrika, inom Svensk Pingstmission.

Anders Malmstigen, 59, är en erfaren ledare med stor kunskap och erfarenhet av utvecklingssamarbete, rättighetsfrågor och organisationsutveckling. Under sex år på 1990-talet arbetade han med utvecklingssamarbete i Afghanistan. 1999 började han arbeta på Svenska missionsrådet, SMR, först som handläggare och sedan som ansvarig för utvecklingssamarbetet. 2016-2020 var han SMR:s generalsekreterare. Den senaste tiden har han studerat teologi och mänskliga rättigheter, samt varit rådgivare för Diakonias Mellanösternprogram.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.