Ny generalsekreterare för Världsnaturfonden


Gustaf Lind
Gustaf Lind

Gustaf Lind tillträdde den nionde augusti som ny generalsekreterare för WWF.

Dr Lind är jurist och disputerade i folkrätt. Han har arbetat i många år med miljö- och klimatfrågor på UD som bland annat Arktisambassadör och ordförande i Arktiska rådets ämbetsmannakommitté. Han har varit chef för UDs enhet för folkrätt och mänskliga rättigheter samt jobbat som statssekreterare.

GRATIS NYHETSBREV – ANMÄL DIG HÄR!

* indicates required

Global Bar Magazine följer utvecklingen i världen. Du får våra senaste rapporteringar direkt i din inkorg.

Dina uppgifter används endast för att ge dig nyheter från Global Bar Magazine och Global Bar. Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten på nyhetsbrevet.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.