From the upcoming episode of Global Podd: Nights of terror in Gaza


“The last 48 hours are the longest I’ve been through in my life. The crazy bombing continues unabated. They destroy our houses, our memories, our dreams.”

Lubna Beseisso, living in Gaza, talks about the nights of terror in an excerpt from the upcoming episode of Global Podd. Listen to Lubna Beseisso here:

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.