Global Podd 49. Vietnam – älskade diktatur!


Easy Rider, Hanoi. Foto: David Isaksson.

Varför blir svenskar så förälskade i Vietnam? Hur gick det med det utskällda biståndsprojektet Bai Bang och hur kommer det sig att hammaren och skäran trivs så bra i sällskap med McDonald’s?

Global Podd avsnitt 49 handlar om en av våra favoritdiktaturer – om människorna, kulturen, partiet, affärerna – och om Vietnams relation till USA, Sverige och Kina.

Medverkande:

  • Börje Ljunggren, tidigare svensk ambassadör i Vietnam och Kina.
  • Eva Lindskog, ordförande i föreningen Vietnam, Laos och Kambodja som under mer än femton år bott i Vietnam.
  • David Isaksson, redaktör för Global Bar Magazine som vid flera tillfällen rapporterat från Vietnam.

Programledare: Ylva Bergman.

Lyssna på avsnittet i Podcaster

Avsnittet har gjorts i samarbete föreningen Vietnam, Laos och Kambodja som dock inte haft något inflytande över innehållet.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.