Global Podd 44. Hallå 2021 – nu är vi här!


2021 är här. Illustration: Shutterstock.

Hur kom det sig att vi startade Global Bar Magazine och Global Podd? Vad är det viktigaste som hänt under 2020 i länder som Palestina, Tanzania, Vietnam, Libanon och Honduras?  Ökar intresset för ekoodling även i Afrika? Kan Fridays for Future komma tillbaka, har världen proteströrelser någon chans – och vilken roll kan Biden spela för klimatet?

Välkommen till ett nytt år med Global Podd där vi blickar bakåt – och spanar framåt!

Medverkande:

  • Agneta Carleson, journalist som levt i både Palestina och Vietnam.
  • Petter Bolme, journalist som följer utvecklingen i Östafrika och Sudan
  • David Isaksson, chefredaktör för Global Bar Magazine.

Programledare, Ylva Bergman.

Lyssna via Podcaster här

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.