Global Podd 43. Bolsonaro, Belarus och Bubbeltealliansen


En kopp te för demokratin! Hongkong, Thailand och Taiwan. Illustration: Shutterstock.

Kommer Kina att lyckas kuva Europa? Har luften gått ur Bolsonaro och kan protesterna i Belarus fälla regimen? Sedan mars 2020 har vi diskuterat utveckligen i världen i drygt fyrtio avsnitt av Global Podd. Nu är det dags – vi summerar 2020 och spanar in i den globala framtiden tillsammans med några av dem som hjälpt oss förstå vad som händer i världen genom samtal och artiklar under året. I avsnitt 43 av Global Podd möter du:

Jana Frolén, skribent med ursprung i Belarus
Jojje Olsson, författare och journalist, Kinaexpert
Henrik Brandão Jönsson, Latinamerikakorrespondent.

Lyssna på avsnittet på Podcaster här

Bubbeltealliaansen, eller Milk tea alliance som den också kallas är en rörelsen bland unga i Taiwan (där man dricker just bubbelte), Hongkong och Thailand i protest mot Kinas makt i regionen.

Programledare: David Isaksson.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.