Global Podd 38. Ann Linde – har vi varit för naiva?


Statsråd Ann Linde Utrikesminister Utrikesdepartementet

Har Sverige varit för naiva när det gäller Tanzania? Dialog eller tuffhet – var går gränsen i Belarus?  Blir det en svensk lag för företag och mänskliga rättigheter?
Global Podd intervjuar utrikesminister Ann Linde.

Dessutom: Landet i Afrika där demokratiutvecklingen går åt rätt håll och där pandemin knappast märks. Sten Hagberg, professor i kulturantropologi vid Uppsala universitet, om vardagen i det västafrikanska landet Burkina Faso där det kommande valet förväntas bli lugnt och stilla.

Val i Burkina Faso. Foto: Sten Hagberg.

Medverkande:

  • Ann Linde, Utrikesminister.
  • Sten Hagberg, professor i kulturantropologi, Uppsala universitet.

Programledare: Ylva Bergman och David Isaksson.

Nyhetsbrev

Samtycke

Global Reporting kommer att använda informationen du tillhandahåller på det här formuläret för att hålla kontakt med dig och uppdatera dig kring Global Bar och andra projekt.

Du kan ändra ditt samtycke när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten på email du mottar från oss, eller genom att kontakta oss på info@globalreporting.net. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.